ZBLOg.cz » IT » Nejde vám přidat další položka do rozbalovacího menu ve WordPressu?
|

Nejde vám přidat další položka do rozbalovacího menu ve WordPressu?

Nedávno se mi stala nemilá věc při vytváření rozbalovacího menu na jedné z mých webových stránek, které vytvářím v redakčním systému WordPress. Měl jsem v menu několik desítek položek, a když jsem chtěl přidat další, prostě se tato nová položka v menu nezobrazila.

Pro lepší ilustraci problému se podívejte na níže vložený screen. Pokud jsem měl vytvořeno několik desítek položek menu a chtěl jsem přidat například další Uživatelský odkaz, tento odkaz se sice v seznamu po kliknutí na Přidat do menu objevil, ale pokud jsem klikl na Aktualizovat menu, nový odkaz už se nezobrazil, prostě se smazal.

Menu
Menu

Jak vyřešit omezení?

Na internetu se dá nalézt způsob řešení tohoto problému, se kterými se nyní s vámi podělím.

V případě, že na serveru JE nainstalované rozšíření PHP Suhosin Extension (jedná se o systém rozšíření zabezpečení PHP aplikací), požádejte podporu svého webhostingu, aby navýšila následující parametry na vyšší hodnoty:

suhosin.request.max_vars
suhosin.post.max_vars

V případě, že PHP Suhosin Extension na serverech NENÍ nainstalované, požádejte opět podporu svého webhostingu o navýšení následujícího parametru v souboru php.ini na vyšší hodnotu:

max_input_vars

Konkrétně v mém případě mi bylo podporou webhostingu řečeno, že PHP Suhosin Extension na serveru neběží, proto jsem požádal o navýšení hodnoty parametru max_input_vars ze stávajících 1 000 na novou hodnotu 4 000. Poté mi opět šly do menu přidávat další položky bez problémů.

Při podobných problémech také doporučuji aktualizovat verzi vašeho redakčního systému na nejnovější verzi.


Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *