ZBLOg.cz » Wordpress » Užitečné pluginy do WordPressu I.

Užitečné pluginy do WordPressu I.

Postupem času, jak jsem vytvářel a upravoval své webové stránky v redakčním systému WordPress, vyvstala potřeba průběžně instalovat různá rozšíření a doplňkové funkce, tedy pluginy. V tomto a v dalších článcích bych se chtěl s vámi podělit o některé z nich, které mi připadají docela důležité a usnadňující práci.

All in one Favicon

Plugin, pomocí kterého snadno přiřadíte vámi zvolený favicon ke svým webovým stránkám.

All in One SEO Pack

Pomocí tohoto pluginu můžete snadno přidávat ke svým stránkám například title, description, keywords, což jsou jedny ze základních prvků, na které byste neměli zapomenout při optimalizaci svých stránek pro lepší výsledky ve vyhledávání.

Custom Headers and Footers

Tímto pluginem můžete do svých stránek vložit do hlavičky nebo patičky libovolný prvek, já to třeba využívám pro vkládání bannerů.

Custom Post Text

Tento plugin umí vložit před nebo za každý článek zvolený text, takže můžete do všech článků hromadně přidat určitý text, aniž byste jej složitě vkládali do každého článku.

Enhanced Text Widget

Tento plugin nahrazuje klasický defaultní Text widget. Umožňuje vkládat nejen klasický text, ale i HTML, CSS, JavaScript, Flash, WordPress Shortcodes a PHP.

Share Buttons Simple Use

Plugin, pomocí kterého umístíte snadno pod každý článek nebo stránku tlačítka pro sdílení na Facebooku, Twitteru a Google +.

 

Zajímavých pluginů je nepřeberné množství a plánuji napsat v brzké době další článek, kde zmíním opět některé užitečné pluginy, které určitě využijete na svých stránkách ve WordPressu.


Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *