Podnikatelský záměr ke stažení

ZBLOg.cz » Podnikatelský záměr ke stažení

Zde si můžete stáhnout můj podnikatelský záměr, který jsem sepsal jako přílohu k Žádosti o příspěvek na zřízení společensky účelného pracovního místa uchazečem o zaměstnání za účelem výkonu samostatné výdělečné činnosti. Příspěvek mi byl přiznán, i když ne v plné výši.

Berte tento dokument jako něco, co vytvořil laik, který nemá odborné ekonomické vzdělání. Ale právě pro takové z vás je určen a myslím, že minimálně jako základní vodítko a zdroj inspirace při psaní jejich podnikatelského záměru poslouží.

Téma tohoto Podnikatelského záměru je podnikatelská činnost v oboru čištění koberců, čalounění, interiérů vozů.

Podnikatelský záměr je ve formátu PDF, je opatřen vodoznakem. Osobní údaje (moje jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefonní číslo, webová adresa) jsou odstraněny.

Dokument k dispozici v plném rozsahu tak, jak jsem jel předal spolu s žádostí Úřadu práce.

Dokument má celkem 21 stránek (vč. titulní strany a obsahu). Obsahuje samozřejmě texty, několik obrázků, tabulek, fotografií a jeden graf.

Členění dokumentu je stejné, jako jsem popsal ve svém článku Jak vypadal můj podnikatelský záměr.

Stáhněte si můj vzorový podnikatelský záměr

STÁHNOUT VZOROVÝ PODNIKATELSKÝ ZÁMĚR! (klikněte na odkaz pravým tlačítkem a zvolte Uložit odkaz jako nebo klikněte levým tlačítkem a otevře se vám dokument v novém okně)

Pokud se chcete dozvědět více o tvorbě marketingového plánu, který je jednou z důležitých částí podnikatelského záměru, přečtěte si článek Stáhněte si marketingový plán pro živnostníky a malé firmy ZDARMA!