Podnikatelská půjčka

Všechny malé podniky a startupy začínaly skvělým nápadem. Bez finančního kapitálu se ale podnikání neobejde, peníze jsou potřeba na začátku i v průběhu, když ale chybí, jsme tu my. Jsme oporou nejen pro začínající podnikatele, ale také pro ty již zavedené.

Funkce

1. Rozšíření

Podnikatelskou půjčku mohou k rozšíření podniku využít například malé firmy. Růst podniku sebou samozřejmě nese mnoho nákladů, jako je reklama, nový majetek, renovace budov a zvyšování počtu zaměstnanců. Podnikatelská půjčka Vám může pomoci pokrýt náklady na rozšíření vašeho podnikání.

2. Inventář

Jedním z největších a nejobtížněji řízených výdajů v mnoha odvětvích jsou zásoby. Problém je v tom, že musíte investovat do produktů, které budete mít na skladě, než si je vaši zákazníci mohou koupit a kompenzovat náklady. Jakmile se Váš podnik zavede, budete muset své zásoby neustále rozšiřovat a doplňovat, abyste drželi krok s poptávkou a poskytovali svým zákazníkům lepší možnosti. Vezmete-li si půjčku na kompenzaci nákladů na zásoby, můžete zůstat před trendy a poptávkou zákazníků, aniž byste poškodili svůj peněžní tok.

3. Cash Flow

A právě peněžní tok je především pro malé podniky vždy výzvou a může být i nadále problémem, když jednáte se zákazníky, kteří neplatí za služby, nebo když máte neprodané zásoby, které je třeba přesunout, abyste mohli přivést nové produkty. Tyto problémy jsou ještě problematičtější, když zohledníte běžné náklady na inventář, zaměstnance, služby a nájem nebo hypotéku. Podnikatelská půjčka poskytuje peníze, které lze použít na běžné provozní náklady, a může pomoci vaší firmě udržet se nad vodou, když jsou zisky nízké. Udržením cash flow ve vaší firmě můžete i nadále přivádět nové zákazníky, abyste zvýšili příjmy a zároveň nahradili ostatní ztráty.

4. Vybavení

Každá firma má vybavení, které je nezbytné k provedení práce, jako je například strojní zařízení. Neplánované výdaje, jako je oprava nebo výměna rozbitého vybavení, mohou narušit váš rozpočet a někdy běžný provoz firmy bez tohoto vybavení není možný. Podnikatelská půjčka Vám může pomoci s náklady na vybavení, které Vám umožní dělat vaši práci a poskytovat vašim zákazníkům lepší zážitek. Může Vám také pomoci udržovat vaše podnikání v aktuálním stavu pomocí nových technologií, které zlepšují vaše služby a interakci se zákazníky.

Typy

Podnikatelé mají na výběr z různých půjček. Jsou to úvěry investiční, které jsou určeny na rozšíření podnikání, a to například nákupem strojů, moderní technologie, nebo rekonstrukce nemovitosti. Dále tu potom jsou takzvané provozní úvěry, které mají pokrýt každodenní provoz firmy. Využít se dají na nákup zásob, či kancelářských potřeb.

Proč si vzít podnikatelskou půjčku?

Podnikatelské úvěry umožňují firmám větší šanci na úspěch. Chápeme, že podnikání, především jeho začátky, není jednoduché. Jsou chvíle, kdy se potřebujete opřít o spolehlivého finančního partnera, právě pro tyto chvíle jsme tu my.

A proč se v případě potřeby obrátit právě na nás?

Oproti bankám máme značně zjednodušené podmínky. Žádost o půjčku vyplníte online a stačit Vám na to bude pouhých pár minut. Využít můžete také naše ochotné operátory na tel. 737 178 581, kde nám sdělíte své kontaktní informace a my se Vám do 30-ti minut ozveme s výsledkem. S potřebnými doklady nikam nemusíte, můžete nám je poslat z pohodlí vašeho domova, a to prostřednictvím emailu, messengeru, whatsappu, mms, nebo viberu. Při podpisu smlouvy se Vám plně přizpůsobíme, můžete ji buď podepsat osobně, elektronicky, nebo Vám ji zašleme poštou. V den podpisu smlouvy Vám peníze pošleme na účet, nebo vyplatíme v hotovosti.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru