ZBLOg.cz » Guest blogging » Vytvořte si firemní web za pár hodin. Poradíme vám, jak na to
|

Vytvořte si firemní web za pár hodin. Poradíme vám, jak na to

Podnikáte a přemýšlíte, jak oslovit nové zákazníky? Pořiďte si moderní firemní web. Nevíte, jak na to? Je to snazší, než si myslíte. Pryč je doba, kdy byla tvorba webových stránek doménou několika jednotlivců, kteří si za to nechali náležitě zaplatit. Dnes si můžete vytvořit web sami a za velmi slušnou cenu. Stačí si najít pár hodin volného času, zamyslet se nad obsahem, který chcete umístit na internet, a pustit se do práce.

Jaké jsou hlavní výhody firemního webu?

Moderní firemní prezentací dáte vědět o svém podnikání novým zákazníkům. Internet není konkurencí vaší kamenné prodejny ani kanceláře, je jejím rozšířením.

Billboard u dálnice sice zaregistrují všichni lidé, kteří kolem něj projíždějí, vlastními webovými stránkami však upoutáte z obchodního hlediska mnohem zajímavější publikum. Na internetu si vaší firmy všimnou především uživatelé, kteří se zajímají o vaši službu či obor podnikání. Velmi často jsou to lidé, kteří si tuto službu či produkt chtějí objednat. V online prostředí tedy investujete peníze do reklamy pro lidi, kteří hledají to, co prodáváte. Proč byste měli utrácet za reklamu pro náhodné projíždějící?

Sledováním statistik návštěvnosti svého firemního webu můžete navíc snadno zjistit, kolik návštěvníků vám odeslalo formulář s objednávkou, kolik lidí se přihlásilo k odběru vašich propagačních materiálů a mnoho dalších věcí. Na internetu si můžete přesně spočítat, zda se vám webové stránky vyplácejí či nikoliv.

Nechali jste si někdy vytisknout sto velkoformátových plakátů, a teprve pak jste si vzpomněli, že byste na nich chtěli něco změnit? Na internetu můžete své firemní stránky upravovat dle libosti, stačí několik kliknutí. Můžete zákazníky informovat o novinkách a nových trendech ve vašem oboru na svém vlastním blogu, odpovídat na jejich dotazy přes online chat, můžete získat zpětnou vazbu od klientů a ihned vylepšit, co je třeba. Stačí mít na internetu své místo, kde vás zákazníci najdou – vlastní web.

Vlastní webové stránky za pár hodin

Máte tři možnosti, jak získat svůj vlastní web. Můžete si najmout si profesionály a zaplatit nemalé peníze za webové stránky na míru. Další možností je vytvořit si stránky sám, ale musíte znát HTML kód a programovací jazyky. Nejsnazší a nejrychlejší cestou je využít dostupné editory pro tvorbu webových stránek. Jejich ceny jsou velmi příznivé, a navíc můžete kontaktovat zákaznickou podporu, kde vám poradí se vším, co vás zajímá.

Přečtěte si také:  Kde získat prémiovou šablonu pro váš web zdarma?

V České republice patří k nejpopulárnějším nástrojům pro snadnou tvorbu vlastního webu Webnode. Službu můžete v základní verzi využívat zdarma. Jsou pro vás připraveny desítky moderních šablon, do kterých stačí vložit vaše texty a obrázky a web pro svou firmu máte  hotový. Dostupné šablony jsou optimalizovány pro různé obory podnikání a vaši návštěvníci si je mohou bez problémů prohlížet i na mobilních zařízeních.

Dejte o sobě vědět novým zákazníkům. Vytvořte si moderní firemní web za jedno dopoledne a využijte potenciál své firmy naplno.


Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *