Poptáváte nebo nabízíte psaní textů, překladatelské a právní služby?

Před několika měsíci byla spuštěna nová služba nabízející překladatelské, právnické a copywriterské služby.

Jak celý systém funguje?

Na webovém portálů se můžete buď zaregistrovat jako odborník nabízející copywriting, právní a překladatelské služby, nebo si vytvoříte účet jako poptávající.

Jako poptávající jednoduše zadáte vaši poptávku, kde specifikujete vaše požadavky, po odeslání bude poptávka schválena a vystavena na webu, kde bude k dispozici všem odborníkům, kteří tak budou moci podle vašich požadavků sestavit konkrétní nabídku.

Po obdržení nabídek si zvolíte tu, která vám nejlépe vyhovuje. Můžete se rozhodnout podle cenového hlediska, termínu vypracování, referencí a dalších hledisek, přesně tak, jak vám to vyhovuje.

Pokud naopak některé služby nabízíte, bude pro vás webový portál vhodný z hlediska přístupu k novým zakázkám.

Jaké jsou výhody?

I přesto, že se služba rozeběhla teprve nedávno, už nyní, ke konci roku 2013, si můžete vybrat z bohaté nabídky:

  • 66 právníků,
  • 269 copywriterů,
  • 301 překladatelů.

Z toho plyne jasná výhoda pro poptávajícího. Nemusí totiž složitě vyhledávat a obesílat svojí poptávkou jednotlivé odborníky, což je hlavně časově náročné, ale jednoduše zveřejní poptávku na webovém portálu před očima desítek registrovaných, ale stovek ostatních návštěvníků, a pak už jen čeká na přicházející nabídky.

Oslovením většího množství odborníků zároveň může snadněji získat výhodnější nabídku, která mu přesně vyhovuje.

Stejně tak i lidé nabízející některé ze zmiňovaných služeb mohou získat přístup k některým zakázkám, o kterých by se třeba dříve ani nedozvěděli.

Pokud tedy služby v oblasti práva, překladů a psaní textů nabízíte, nebo naopak o takové služby máte zájem jako poptávající, je Writesquare.com určený přímo pro vás.


Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít nahoru