ZBLOg.cz » Komerční článek » Jak si může živnostník snadno navrhnout a vytisknout vizitky?
|

Jak si může živnostník snadno navrhnout a vytisknout vizitky?

Jednou z možných forem propagace činnosti drobného živnostníka je rozdávání vizitek nejen stávajícím zákazníkům, ale i potencionálním zájemcům o vaše služby či zboží.

Nastává ovšem problém, kde a hlavně jak takovou vizitku vlastně navrhnout a vytisknout?

Samozřejmě, můžete si grafický návrh vizitky vytvořit sami, nebo zadat takovou práci grafikovi, pokud ovšem nejste zrovna zběhlí v práci se složitými grafickými programy, nebo nechcete vynakládat finance za grafický návrh od profesionálního grafika, nezbývá, než využít poměrně snadný a dostupný způsob výroby a tisku vizitek.

Jedná se o online návrh a tisk vizitek přímo přes webové rozhraní.

Jak příprava vizitky online probíhá?

Funguje to tak, že si vyberete podle své profese či oboru podnikání již zhotovenou šablonu, do které jen vyplníte vaše údaje (jméno, příjmení, pozice, kontaktní údaje, ale i další potřebné informace), přitom máte neustále přehled o vzhledu vaší vizitky, protože vše vidíte okamžitě na svém monitoru v náhledu.

Po vyplnění údajů už si jen zvolíte počet kusů vizitek, dokončíte proces objednání, a za několik dní se můžete těšit na svoje nové vizitky.

Návrh vizitky online - TISKNISI.cz

Jaké jsou hlavní výhodu online návrhu?

Pokusím se shrnout hlavní výhody, proč si nechat navrhnout vizitky online:

  • nepotřebujete stahovat, instalovat a učit se ovládat někdy i poměrně složité grafické programy,
  • nemusíte složitě nastavovat velikost tisku, přesahy pro ořez, ořezové značky, rozlišení tisku, převod do různých formátů (nejčastěji PDF), převod barevnosti RGB do CMYK, a mnoho dalších věcí, které byste museli zvládnout při vlastním návrhu,
  • šetříte čas i peníze s vytvářením vlastního grafického návrhu vizitky, celý proces návrhu online vizitky včetně objednání trvá několik málo minut,
  • máte na výběr z více než 200 vzorů (šablon) vizitek podle různých druhů činností (veškerá řemesla a služby, ale i univerzální vzory například pro soukromé užití), takže si vybere opravdu každý,
  • oboustrannou vizitku dostanete za cenu jednostranné,
  • při objednávce 100 ks a více získáte 20 ks vizitek navíc zdarma,
  • tiskne se na kvalitní křídový papír gramáže 350 g/m2.

Navíc jsem u této služby narazil na velice příznivé ceny tisku u nižšího počtu vizitek, což může být vhodné hlavně pro malé živnostníky, kteří rozdají za rok třeba jen menší počet vizitek, nebo plánují každý rok tisknout jinou verzi vizitek. Můžete si objednat levné vizitky již od 50 kusů, při objednávce nad 100 ks jich 20 dostanete navíc zdarma. A aby toho nebylo málo, tak při objednávce 600 ks vizitek a více je dopravné zcela zdarma.

Těm z vás, kteří si přeci jen troufáte vytvořit vlastní grafický návrh, umožňuje tato služba nahrát váš podkladový materiál pomocí webového rozhraní, a objednat si tak tisk vizitek přesně podle vašeho přání.

Samozřejmostí je možnost objednání dalších tiskovin, například živnostník působící v určitém regionu by neměl zapomínat i na formu propagace pomocí letáků. V minulém roce jsem si objednal roznos letáků Česku poštou, kdy díky slevové akci jsem za krátkou dobu získal hned několik zakázek, takže náklady za tisk a roznos letáků se mi několikanásobně vrátily. I letos jsem začal rozvážet letáky osobně na vytipované adresy (mateřské školy), což by se doufám mělo projevit hlavně v průběhu letních prázdnin.

Podobné příspěvky

Jeden komentář

  1. Zdravím, měla bych otázku ohledně tvorby vizitek. Co si myslíte o tomto výrobci vizitek: Zajímalo by mě, jaké s ním máte zkušenosti, případně, zda máte doporučení někoho jiného.
    Dále jsem se ještě chtěla zeptat, jaký máte názor na QR kód na vizitkách (http://cs.wikipedia.org/wiki/QR_k%C3%B3d)? Děkuji moc!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *