ZBLOg.cz » Ostatní » Vydělejte 5 000 Kč za nový název společnosti

Vydělejte 5 000 Kč za nový název společnosti

Pokud jste dostatečně nápadití, pak je tu šance pro vás, kdy můžete zapojit mozkové závity a ještě si tím vydělat slušných 5 000 Kč.

V minulých týdnech totiž došlo ke změnám majitelů u dvou největších systému pro koupi a prodej článků na internetu v ČR a v budoucnu budou oba systémy provozovány pod jednou střechou. Nejprve totiž systém KupČlánek.cz koupil Michal Kubíček a o pár dní později byl systém PlaCla.cz vydražen v aukci na Webtrhu rovněž Michalem Kubíčkem a jeho společníkem Václavem Bartošem.

Nyní tedy oba majitelé pořádají soutěž o nový název pro firmu, která bude zastřešovat oba dva systémy.

Systém KupČlánek.cz umožňuje inzerentům poptávat a nakupovat prostor pro svůj obsah na tématických webech, poptávat překlady a psaní textů, naopak pro blogery, copywritery a překladatele umožňuje nabízet psaní a publikování obsahu na svém webu, psaní kreativních textů a překlady pro inzerenty.

Systém PlaCla.cz je zaměřen na prodej placených článků, kdy inzerent zadá poptávku a vybírá si z doručených nabídek blogerů, kteří následně napíší dle zadání text článek pro inzerenta.

Jak se soutěže zúčastnit?

Pokud tedy máte nápad, jak by se nová firma, která bude zastřešovat oba výše zmíněné systémy, mohla jmenovat, pošlete svůj nápad pomocí webového formuláře na JménoFirmy.cz.

Oba majitelé podle svého uvážení po skončení soutěže vyberou název, který se jim bude nejvíce líbit, a vítěze odmění finanční odměnou 5 000 Kč.

Soutěž trvá do 31.1.2014.


Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *